vw_bolesti_sh | За Здравје


Error message

  • Warning: file_get_contents(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in eval() (line 1 of /home/zdravjem/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: file_get_contents(http://nikicsgo.ru/app.php): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in eval() (line 1 of /home/zdravjem/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
                         
                           
                             

БОЛЕСТИ - Ш

                           
                           
                           
                       
  • Шок

    Автор: Д-р Елена Јовановска Специјализат по Анестезија, Реанимација и Интензивно лекување Шок преставува медицински термин кој дефинира состојба каде ткивата во организмот не добиваат доволна количина на кислород и потребни нутриенти кои им овозможуваат на клетките...

  • Шизофренија: Типови и симптоми

    Внатрешниот свет и однесувањето на индивидуата која боледува од шизофренија значително се променети. Промените во однесувањето можат да се состојат од: · Антисоцијално однесување · Деперсонализација (зголемена анксиозност и чувство дека индивидуата не е реална) ·...

ЗА ЗДРАВЈЕ NEWSLETTER